Strip cuaca tumpukan silikon (anti banyu).

  • OMAH
  • PRODUK
  • Strip cuaca tumpukan silikon (anti banyu).

Strip cuaca tumpukan silikon (anti banyu).

Katrangan singkat:

Kinerja anti banyu lan anti-uv sing apik


Detail Produk

Informasi Perusahaan

Apa milih kita

layanan kita

Packing & Pengiriman

RFQ

Tag produk

Jembaré dhasar: 4 ~ 40mm
Dhuwur tumpukan: 3 ~ 7mm
1.Silicone jinis weather ngudani sing silikon ditutupi supaya repels banyu lan njamin resistance kanggo sinar UV.Urip layanan luwih dawa.
2. Digunakake ing jendhela & lawang kanggo nambah efisiensi energi kanthi nutup kesenjangan lan bocor sing ngidini udara njaba mlebu, lan hawa ing njero ruangan bisa lolos.
3.Material Kualitas Tinggi - Digawe kanthi bahan sing ramah lingkungan, sikat kasebut kandel lan alus, gesekan sing kurang, ora ana swara, ora ana deformasi, nduweni resistensi sing kuat.
Kinerja 4.Great: lawang felt segel Strip wis akeh sifat, kayata kemampuan soundproof, kemampuan bledug-bukti, lan kemampuan weatherproof;Uga, jalur segel cuaca lawang iki anti-tabrakan, lan bisa dipasang ing lawang kaca utawa jendhela kanggo nyuda karusakan sing disebabake tabrakan.
Werna: ireng, abu-abu, putih, coklat

Rincian Kemasan

100-200m ing siji muter, 4-8rolls saben karton, 370 karton ing siji 20ft wadhah, 750 karton ing siji 40ft wadhah
Detail Pangiriman: 10-18 dina sawise konfirmasi pesenan lan mbayar simpenan

FAQ

Q: ODM lan OEM bisa ditawakake?
A: Nggih.We kurban.Luwih saka 200 karton, iku gratis.Yen jumlahe ora ngluwihi 200 karton, ragad bakal dikenani biaya.Sawise 200 karton akumulasi, biaya bakal dikurangi saka pesenan sabanjure.
P: Pira dina sampeyan bakal ngrampungake pesenanku?
A: Kita duwe papat pabrik.Supaya kita bisa ngidini papat pabrik kanggo ngasilake pesenan sampeyan.20GP Ing 20 dina.40GP / 40HQ ing 30 dina.
Q: Sampeyan bisa kurban sampel?
A: Nggih.Kita bisa menehi sampel gratis.Yen kita duwe ukuran sing padha, kita bakal ngirim ukuran sing dibutuhake lan ukuran liyane sing disaranake.Yen kita ora duwe ukuran sing padha ing saham, kita bakal ngirim ukuran utawa jinis sing padha.Sampeyan bisa mriksa kualitas pisanan.
P: Apa jumlah pesenan minimal?
A: Yen ukuran ukuran biasa, kayata 5 * 6mm, 7 * 5mm etc., MOQ punika 5,000m.Yen ukuran ora ukuran biasa, kayata 40 * 12mm etc., MOQ punika 20,000m.

Packing & Pengiriman

Rincian Kemasan: Pengemasan nganggo karton kertas, roller packing nganggo kantong plastik, banjur dilebokake ing karton
4 gulungan / karton, 250 meter / muter
Pelabuhan: SHENZHEN SHANGHAI GUANGZHOU

Paket tunggal ukuran: 54*28*42 cm

Bobot reged tunggal: 5-8kg
 bank foto (9)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • bank foto (3) bank foto (4)

    bank foto (2)

    We are proffecinal Produsèn saka lawang lan jendhela weather Strip, kita bisa nyedhiyani rega paling apik lan kualitas apik, kita duwe papat pabrik bisa ngirim ing wektu

    bank foto (1)bank foto (32)

    layanan kita

    1.Sampel gratis.

    2. Konsultasi online.

    Sawise-sales:

    1. Instruksi instalasi.

    2. The gesang beting saka non silicified weather Strip punika 1-3 taun tanpa unpacking lan 1 taun sawise unpacking;

    Urip beting saka silicified weather strip punika 3-5 taun tanpa unpacking lan 2 taun sawise unpacking.

    3. Pitakonan sampeyan bakal dijawab ing 2 jam.

    Rincian Kemasan: Pengemasan nganggo karton kertas, roller packing nganggo kantong plastik, banjur dilebokake ing karton
    4 gulungan / karton, 250 meter / muter
    Pelabuhan: SHENZHEN SHANGHAI GUANGZHOU

    Paket tunggal ukuran: 54*28*42 cm

    Bobot reged tunggal: 5-8kg
     bank foto (9)

    P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
    A: Kita minangka pabrik.
    Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
    A: Umumé iku 5-10 dina yen barang ing Simpenan.utawa iku 15-20 dina yen barang ora ing Simpenan, iku miturut jumlahe.

    P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto?iku gratis utawa ekstra?
    A: Ya, iku gratis.

    Q: Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas?

    A: Tim insinyur sing berpengalaman lan kontrol kualitas sing ketat.Yen sampeyan ketemu karo masalah kualitas,

    kita janji bakal ngganti barang utawa mbalekake dana sampeyan.Produk disetujoni dening SGS, ISO9001.

    P: Aku ora nemokake aku pengin, bisa OEM kanggo kula?Kepiye babagan jumlah pesenan minimal?

    A: Ya, kita produsen OEM profesional luwih saka 20 taun pengalaman, kita duwe kemampuan nedha bengi gedhe, nanging kita ora tau nolak pesenan cilik, MOQ bisa 5000 meter.