Best Price 5 * 6/7 * 5/6 * 6 Waterproof weather Strip Door Seal

  • OMAH
  • PRODUK
  • Best Price 5 * 6/7 * 5/6 * 6 Waterproof weather Strip Door Seal

Best Price 5 * 6/7 * 5/6 * 6 Waterproof weather Strip Door Seal

Katrangan singkat:

JYD duwe spesialisasi ing manufaktur jalur cuaca tumpukan sajrone 20 taun.Sawise telung owah-owahan teknologi


Detail Produk

Informasi Perusahaan

Apa milih kita

layanan kita

Packing & Pengiriman

RFQ

Tag produk

Deskripsi produksi

Retak lan celah ing saubengé jendhela lan lawang bisa nyebabake draf teka ing omah, sing nyebabake biaya pemanasan lan pendinginan sing dhuwur.Weatherstrip Seal digunakake kanggo nutup celah ing saubengé jendhela lan lawang sing bisa nglilani udhara kahanan lan udhara ruangan mlebu. Padha uga bisa mbantu nyegah bledug, serangga lan serbuk sari sing ora dikarepake sajrone sasi sing luwih anget.Iki minangka solusi sing apik kanggo ngganti segel lawang lan jendela sing lawas utawa rusak, dadi penghalang marang udara ruangan.

Deskripsi produksi

1. Waterproof, insulasi swara, dustproof, antifreeze, anget, dustproof, serangga bukti, anti-nyolong, sealing lan hemat energi

2.Sifat utama produk kasebut yaiku non-beracun, perlindungan lingkungan, tahan tuwa, tahan suhu dhuwur lan kinerja stabil.Bisa njaga kinerja apik ing mangsa panas lan mangsa.

Deskripsi Produk

anti banyu3
anti banyu4
ADD-2

Spesifikasi

Merk

JYD

Bobot Barang

6-8kg / muter

Ukuran

5*6/6*6/7*5/7*6 etc Nampa kustomisasi

warna

Grey, ireng, putih, coklat

Jumlah Paket Item

200-500meters / roll, 4rolls / karton

Klebu Komponen

Puffing Weatherstripping

Baterei Klebu

No

Baterei Dibutuhake?

No

Katrangan babar pisan

3-5 taun

Aplikasi

Utamane digunakake kanggo lawang lan jendhela baja plastik, lawang lan jendhela paduan aluminium, lawang lan jendhela kayu lan lawang lan jendhela hiasan arsitektur liyane.

asd
131

Pelanggan koperasi

合作客户1

FAQ

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A: Kita minangka pabrik.

Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
A: Umumé iku 5-10 dina yen barang ing Simpenan.utawa iku 15-20 dina yen barang ora ing Simpenan, iku miturut jumlahe.

P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto?iku gratis utawa ekstra?
A: Ya, iku gratis.

Q: Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas?
A: Tim insinyur sing berpengalaman lan kontrol kualitas sing ketat.Yen sampeyan nemoni masalah kualitas, kita janji bakal ngganti barang utawa ngasilake dana.Produk disetujoni dening SGS, ISO9001.

P: Aku ora nemokake aku pengin, bisa OEM kanggo kula?Kepiye babagan jumlah pesenan minimal?
A: Ya, kita produsen OEM profesional luwih saka 20 taun pengalaman, kita duwe kemampuan nedha bengi gedhe, nanging kita ora tau nolak pesenan cilik, MOQ bisa 5000 meter.

Packing & Pengiriman

Rincian Kemasan: Pengemasan nganggo karton kertas, roller packing nganggo kantong plastik, banjur dilebokake ing karton
4 gulungan / karton, 250 meter / muter
Pelabuhan: SHENZHEN SHANGHAI GUANGZHOU

Paket tunggal ukuran: 54*28*42 cm

Bobot reged tunggal: 5-8kg
 bank foto (9)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • bank foto (3) bank foto (4)

    bank foto (2)

    We are proffecinal Produsèn saka lawang lan jendhela weather Strip, kita bisa nyedhiyani rega paling apik lan kualitas apik, kita duwe papat pabrik bisa ngirim ing wektu

    bank foto (1)bank foto (32)

    layanan kita

    1.Sampel gratis.

    2. Konsultasi online.

    Sawise-sales:

    1. Instruksi instalasi.

    2. The gesang beting saka non silicified weather Strip punika 1-3 taun tanpa unpacking lan 1 taun sawise unpacking;

    Urip beting saka silicified weather strip punika 3-5 taun tanpa unpacking lan 2 taun sawise unpacking.

    3. Pitakonan sampeyan bakal dijawab ing 2 jam.

    Rincian Kemasan: Pengemasan nganggo karton kertas, roller packing nganggo kantong plastik, banjur dilebokake ing karton
    4 gulungan / karton, 250 meter / muter
    Pelabuhan: SHENZHEN SHANGHAI GUANGZHOU

    Paket tunggal ukuran: 54*28*42 cm

    Bobot reged tunggal: 5-8kg
     bank foto (9)

    P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
    A: Kita minangka pabrik.
    Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
    A: Umumé iku 5-10 dina yen barang ing Simpenan.utawa iku 15-20 dina yen barang ora ing Simpenan, iku miturut jumlahe.

    P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto?iku gratis utawa ekstra?
    A: Ya, iku gratis.

    Q: Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas?

    A: Tim insinyur sing berpengalaman lan kontrol kualitas sing ketat.Yen sampeyan ketemu karo masalah kualitas,

    kita janji bakal ngganti barang utawa mbalekake dana sampeyan.Produk disetujoni dening SGS, ISO9001.

    P: Aku ora nemokake aku pengin, bisa OEM kanggo kula?Kepiye babagan jumlah pesenan minimal?

    A: Ya, kita produsen OEM profesional luwih saka 20 taun pengalaman, kita duwe kemampuan nedha bengi gedhe, nanging kita ora tau nolak pesenan cilik, MOQ bisa 5000 meter.