Proses Produksi

Nggawa anget lan tentrem ing donya

Cara tenun guling kaping pindho: Kain lemah ndhuwur lan ngisor saka ndhuwur sealing loro-lorone nenun polos, rasio noto saka warp lemah kanggo warp wool punika 4:1, lan noto benang weft punika 1:1.Cara konsolidasi warp rambut nganggo konsolidasi berbentuk V.Cara tenun nganggo metode tenunan ganda, yaiku, poros utama ngubengi siji revolusi kanggo mbentuk rong gudang ing wektu sing padha, lan rong wefts dilebokake ing wektu sing padha.Iki uga minangka teknologi paling anyar ing produksi top sealing ing omah lan ing luar negeri.

Peralatan sing digunakake dening perusahaan kita:
Lengkap 2 peralatan produksi kanthi otomatis
4-25 jinis mesin nyulam shuttleless warp kecepatan dhuwur (26 set)
4--19 jinis mesin lapisan ngisor piring (2 set)
4--19 jinis mesin slitting (2 set)
4--S mesin rolling otomatis (6 set)
4--22 mesin warping (1 set)
4--10 pengering bahan campuran (2 set)

MESIN (1)

MESIN (2)

MESIN (3)

Kapasitas produksi:
Output saben dina: 400,000-500,000 meter
Produksi saben wulan: 10-15 yuta meter
Wektu umum:
20 nganti 30 dina.
Wektu pangiriman paling cepet:
Kita bisa nyepetake pengaturan produksi miturut kabutuhan pelanggan.We digunakake kanggo njupuk 30 dina saka pesenan kanggo pangiriman lan loading sanalika bisa.Rampung dikirim wadhah standar dhuwur 40 kaki.