Tim Kita

Nggawa anget lan tentrem ing donya

TIM

Sichuan Jiayueda Building Materials Ltd

Pangurus Senior

Frank Yuan.Penerus bisnis kulawarga.Sinau saka pengalaman sinau wiwit cilik.Terusake riset pasar sing jero sawise diwasa.Ngerti produk, ngerti pasar, lan luwih ngerti pelanggan.Kanthi konsep "Muga-muga ewonan rumah tangga bisa nggunakake aksesoris lawang lan jendela sing berkualitas", dheweke mimpin tim kasebut menyang jagad iki.Nyedhiyani produk lan layanan kualitas paling apik kanggo donya

Sales Manager

Kathrine Dong.Wis luwih saka wolung taun pengalaman perdagangan manca.Apik kanggo mbantu klien ngontrol risiko lan anggaran.Pimpin klompok tim enom kanggo nyedhiyakake layanan profesional

Insinyur

Pak Huang.Wis luwih saka sepuluh taun pengalaman produksi.Ngontrol akurasi mesin kanthi akurat, lan kualitas produk ora beda.

Tim kita

Frank Yuan Manajer Senior:

Penerus bisnis kulawarga.Sinau saka pengalaman sinau wiwit cilik.Terusake riset pasar sing jero sawise diwasa.Ngerti produk, ngerti pasar, lan luwih ngerti pelanggan.Kanthi konsep "Muga-muga ewonan rumah tangga bisa nggunakake aksesoris lawang lan jendela sing berkualitas", dheweke mimpin tim kasebut menyang jagad iki.Nyedhiyani produk lan layanan kualitas paling apik kanggo donya

Catherine Dong Sales Manager:

Prawan sing anget lan apik banget.Ngobrol karo dheweke, sampeyan kudu komunikasi sing apik.cah wadon serius lan kaku.Dheweke duwe pengalaman perdagangan manca luwih saka wolung taun.Apik kanggo mbantu klien ngontrol risiko lan anggaran.Pimpin klompok tim enom kanggo nyedhiyakake layanan profesional

Manajer Penjualan Grace Lee:

dheweke utama ing bisnis internasional, duwe pangerten unik lan jero babagan produk utama kita, dheweke bisa mbantu para pelanggan ngatasi 90% masalah babagan produk kita, dheweke bisa mbantu pelanggan ngerti lan nganalisa pasar negarane dhewe lan cepet ngrebut pasar. karo produk anyar paling laris

Bapak Huang Engineer:

Dheweke duwe pengalaman produksi luwih saka sepuluh taun.Ngontrol akurasi mesin kanthi akurat, lan kualitas produk ora beda.