Layanan Kita

Nggawa anget lan tentrem ing donya

JYD Building Materials Ltd

JYD bahan bangunan ltd iki diadegaké ing 2001 minangka perusahaan gedhe-ukuran spesialisasine ing R&D lan produksi lawang lan jendhela weatherstrips.Sajrone rong puluh taun kepungkur, kita terus nggawe inovasi lan ngenalake peralatan produksi sing maju.Liwat upaya tanpa wates lan dhukungan lan afirmasi sing kuat saka para pelanggan, perusahaan saiki wis berkembang dadi perusahaan manufaktur sing nggabungake weatherstrips kelas dhuwur, menengah lan rendah menyang industri lan perdagangan.

Layanan Kita

JYD bahan bangunan ltd iki diadegaké ing 2001 minangka perusahaan gedhe-ukuran spesialisasine ing R&D lan produksi lawang lan jendhela weatherstrips.

uyteiuyt

ODM & OEM

Kita nawakake layanan ODM & OEM.supaya merek lan produk sampeyan bisa didol ing saindenging jagad.

ytruyt

Wektu Pangiriman Cepet

Sekawan pabrik nawakake wektu pangiriman kanthi cepet.20GP Ing 20 dina.40GP / 40HQ ing 30 dina.

werna

Sampel Gratis

Sadurunge pesenan, kita bisa ngirim semples gratis kanggo konfirmasi kualitas lan warna luwih dhisik.Ora perlu kuwatir babagan kualitas maneh.

1.Sampel gratis.

2. Konsultasi online.

Sawise-sales:

1. Instruksi instalasi.

2. The gesang beting saka non silicified weather Strip punika 1-3 taun tanpa unpacking lan 1 taun sawise unpacking;

Urip beting saka silicified weather strip punika 3-5 taun tanpa unpacking lan 2 taun sawise unpacking.

3. Pitakonan sampeyan bakal dijawab ing 2 jam.