Kabar

Nggawa anget lan tentrem ing donya
  • Apa iku weatherstrip tumpukan wol?

    Apa iku weatherstrip tumpukan wol?IT digawe saka polypropylene atactic kualitas dhuwur, karo serat polypropylene siliconized lan sintesis film polypropylene, desain unik, Applied kanggo lawang, jendhela, Furnitur, pembersih vakum lan produk dhuwur-bahan nutup liyane.Apa fungsi p...
    Waca liyane
  • Weatherstripping silikon

    Siliconized seri anti banyu Siliconized lawang lan jendhela weatherstripping digawe saka polypropylene tenunan akeh dianggep karo UV lan lenga siliconized, kang tightly dirajut ing kain, lan banjur partikel polypropylene ditambahake menyang kain.Punggung ditempelake ing kain sawise panas ....
    Waca liyane
  • Sepuluh alasan kanggo milih segel lawang lan jendhela

    Instalasi, panrima lan pangopènan ndhuwur lawang lan jendhela kudu standar.Kaping pisanan, ndhuwur lawang lan jendhela sing cocog karo ukuran pit profil plastik kudu dipilih nalika instalasi.Contone, spesifikasi piring ngisor lawang lan jendhela ora cocog karo ...
    Waca liyane
  • weatherstripping

    1. Yen lawang lan jendhela pengin mbukak lan nutup kanthi bebas, kudu ana longkangan tartamtu antarane lawang lan kusen lawang, lawang lan lemah, lan antarane jendhela lan pigura jendhela.Nanging, kesenjangan kasebut uga nyebabake akeh gangguan kanggo wong, kayata: rame, geni lan kumelun, udan, adhem, panas ...
    Waca liyane
  • Apa iku weatherstrip tumpukan wol?

    Weatherstrip tumpukan wool digawe saka polipropilena atactic berkualitas tinggi, kanthi serat polipropilena silikon lan sintesis film polipropilena, desain unik, ditrapake ing lawang, jendhela, perabotan, pembersih vakum lan produk kelas dhuwur liyane sing disegel.Apa fungsi pile weatherstrip?...
    Waca liyane
  • cuaca-stripping

    Paling mundhut panas ing jendhela ana liwat longkangan antarane sashes lan pigura, lan malah longkangan cilik bisa dadi pemborosan energi gedhe.Ing dina sing ana angin, cekelake kertas tisu utawa bungkus plastik ing cedhak jendhela lan obahake.Ing endi wae sampeyan ndeleng gerakan (metu utawa mlebu), ana makna ...
    Waca liyane
  • Weatherstripping silikon

    Siliconized seri anti banyu Siliconized lawang lan jendhela weatherstripping digawe saka polypropylene tenunan akeh dianggep karo UV lan lenga siliconized, kang tightly dirajut ing kain, lan banjur partikel polypropylene ditambahake menyang kain.Punggung ditempelake ing kain sawise panas ....
    Waca liyane
  • Carane nginstal weather strips kanthi bener

    Kejabi ora nyenengake, draf lawang meksa sistem pemanas sampeyan bisa kerja luwih keras (lan ngonsumsi energi luwih akeh) supaya omah sampeyan tetep ing suhu sing nyaman.Sampeyan bisa nindakake cara sing dawa kanggo ngrampungake masalah kasebut kanthi ngethok lawang.Mangkene carane nindakake kanthi bener. Draf lawang bisa ...
    Waca liyane
  • Panggunaan cuaca sing bener

    Paling mundhut panas ing jendhela ana liwat longkangan antarane sashes lan pigura, lan malah longkangan cilik bisa dadi pemborosan energi gedhe.Ing dina sing ana angin, cekelake kertas tisu utawa bungkus plastik ing cedhak jendhela lan obahake.Ing endi wae sampeyan ndeleng gerakan (metu utawa mlebu), ana makna ...
    Waca liyane
  • carane kanggo nginstal weatherstripping

    Carane nginstal weatherstripping Saiki sampeyan wis nemtokake jinis weatherstripping sing paling apik ing omah sampeyan, langkah sabanjure yaiku nginstal.Miwiti kanthi nindakake inspeksi visual lawang lan jendhela kanggo ndeleng ing ngendi weatherstripping rusak, ora cukup utawa ilang.Uga, priksa udara ...
    Waca liyane
  • Macem-macem Jinis Weatherstrips lan Comparison

    Ngapikake kabeh jinis weatherstripping lan ndandani weatherstripping sing wis ana minangka cara sing gampang lan terjangkau kanggo nggawe omah sampeyan luwih efisien energi.Jendhela, lawang, lan bukaan liyane ing saubengé omah sampeyan kanthi weatherstripping lawas, rusak utawa ora ana bisa bocor hawa adhem ing mangsa panas lan ...
    Waca liyane
  • Jinis-jinis Weatherstrips Tumpukan

    Jinis Weatherstripping Tumpukan Ana macem-macem jinis weatherstripping.Jinis sing paling umum nalika nerangake weatherstrips tumpukan kalebu;Silicone lan Non-silicone Pile Weatherstrips Pile weatherstrips diprodhuksi kanthi beda karo sealing strips sing dikategorikake dadi loro - silikon lan ora ...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3