JYD Siliconized Weather Strip Aksesoris Upvc Waterproof Lan Dustproof

  • OMAH
  • PRODUK
  • JYD Siliconized Weather Strip Aksesoris Upvc Waterproof Lan Dustproof

JYD Siliconized Weather Strip Aksesoris Upvc Waterproof Lan Dustproof

Katrangan singkat:

JYD duwe spesialisasi ing manufaktur jalur cuaca tumpukan sajrone 20 taun.Macem-macem spesifikasi produk, ndhukung kustomisasi


Detail Produk

Informasi Perusahaan

Apa milih kita

layanan kita

Packing & Pengiriman

RFQ

Tag produk

Deskripsi produksi

JYD minangka merek utama ing industri wol, kanthi kualitas terjamin. Iku luwih apik lan luwih efektif kanggo nyuda gesekan lan ngluwihi umur layanan.Nggunakake polipropilena PP polipropilena lan polipropilena sing ramah lingkungan kanthi kualitas dhuwur, nggunakake bulu alus wol berkualitas tinggi, ora bakal ana goresan ing permukaan, lan kinerja sealing 5 kali luwih dhuwur tinimbang produk biasa.Macem-macem specifications lan werna kanggo milih saka

Fitur

1.Weather stripping kanggo aluminium/Kayu jendhela lan lawang

2. Diprodhuksi nganggo benang polipropilena sing ditenun

3.Various ukuran, dhuwur, backing widths lan thicknesses kasedhiya

4. Anti debu, anti serangga, kedap swara, anti angin, anti udan

5. Nduwe kinerja segel apik

Spesifikasi

jeneng strip cuaca
Ukuran ambane dhasar: 4mm, dhuwur: 6mm (kalebu dhuwur dhasar), disesuaikan
Bahan 100% PP benang
warna Putih, Abu-abu, Ireng, Coklat, lsp, disesuaikan
Fungsi anti-bledug, anti-serangga, banyu-bukti, noise tahan, angin-bukti
Aplikasi jendela lan lawang aluminium, jendela lan lawang baja plastik, lawang lan jendela kaca
MOQ 5000 meter
Sampel kasedhiya(klik kula kanggo njaluk sampel)

Gambar

de5te (69)
de5te (70)
de5te (71)

Aplikasi

Utamane digunakake kanggo lawang lan jendhela baja plastik, lawang lan jendhela paduan aluminium, lawang lan jendhela kayu lan lawang lan jendhela hiasan arsitektur liyane.

de5te (72)
de5te (73)

Pelanggan koperasi

de5te (7)
de5te (83)
de5te (86)
de5te (85)

FAQ

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita minangka pabrik.

Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?

A: Umumé iku 5-10 dina yen barang ing Simpenan.utawa iku 15-20 dina yen barang ora ing Simpenan, iku miturut jumlahe.

P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto?iku gratis utawa ekstra?

A: Ya, iku gratis.

Q: Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas?

A: Tim insinyur sing berpengalaman lan kontrol kualitas sing ketat.Yen sampeyan ketemu karo masalah kualitas

kita janji bakal ngganti barang utawa mbalekake dana sampeyan.Produk disetujoni dening SGS, ISO9001.

P: Aku ora nemokake aku pengin, bisa OEM kanggo kula?Kepiye babagan jumlah pesenan minimal?

A: Ya, kita produsen OEM profesional luwih saka 20 taun pengalaman, kita duwe kemampuan nedha bengi gedhe, nanging kita ora tau nolak pesenan cilik, MOQ bisa 5000 meter.

Packing & Pengiriman

Rincian Kemasan: Pengemasan nganggo karton kertas, roller packing nganggo kantong plastik, banjur dilebokake ing karton
4 gulungan / karton, 250 meter / muter
Pelabuhan: SHENZHEN SHANGHAI GUANGZHOU

Paket tunggal ukuran: 54*28*42 cm

Bobot reged tunggal: 5-8kg
 bank foto (9)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • bank foto (3) bank foto (4)

    bank foto (2)

    We are proffecinal Produsèn saka lawang lan jendhela weather Strip, kita bisa nyedhiyani rega paling apik lan kualitas apik, kita duwe papat pabrik bisa ngirim ing wektu

    bank foto (1)bank foto (32)

    layanan kita

    1.Sampel gratis.

    2. Konsultasi online.

    Sawise-sales:

    1. Instruksi instalasi.

    2. The gesang beting saka non silicified weather Strip punika 1-3 taun tanpa unpacking lan 1 taun sawise unpacking;

    Urip beting saka silicified weather strip punika 3-5 taun tanpa unpacking lan 2 taun sawise unpacking.

    3. Pitakonan sampeyan bakal dijawab ing 2 jam.

    Rincian Kemasan: Pengemasan nganggo karton kertas, roller packing nganggo kantong plastik, banjur dilebokake ing karton
    4 gulungan / karton, 250 meter / muter
    Pelabuhan: SHENZHEN SHANGHAI GUANGZHOU

    Paket tunggal ukuran: 54*28*42 cm

    Bobot reged tunggal: 5-8kg
     bank foto (9)

    P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
    A: Kita minangka pabrik.
    Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
    A: Umumé iku 5-10 dina yen barang ing Simpenan.utawa iku 15-20 dina yen barang ora ing Simpenan, iku miturut jumlahe.

    P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto?iku gratis utawa ekstra?
    A: Ya, iku gratis.

    Q: Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas?

    A: Tim insinyur sing berpengalaman lan kontrol kualitas sing ketat.Yen sampeyan ketemu karo masalah kualitas,

    kita janji bakal ngganti barang utawa mbalekake dana sampeyan.Produk disetujoni dening SGS, ISO9001.

    P: Aku ora nemokake aku pengin, bisa OEM kanggo kula?Kepiye babagan jumlah pesenan minimal?

    A: Ya, kita produsen OEM profesional luwih saka 20 taun pengalaman, kita duwe kemampuan nedha bengi gedhe, nanging kita ora tau nolak pesenan cilik, MOQ bisa 5000 meter.