High Quality wool tumpukan weather Strip wool Customized Details

  • OMAH
  • PRODUK
  • High Quality wool tumpukan weather Strip wool Customized Details

High Quality wool tumpukan weather Strip wool Customized Details

Katrangan singkat:

saben ukuran bisa selaras


Detail Produk

Informasi Perusahaan

Apa milih kita

layanan kita

Packing & Pengiriman

RFQ

Tag produk

Ndhuwur lawang lan jendhela sealing digawe saka polypropylene acak kualitas dhuwur minangka bahan mentahan, lan disintesis karo serat polypropylene silicified lan film polypropylene.Desain produk unik.Lan lulus tes pusat testing bahan bangunan nasional qualified, digunakake ing lawang, jendhela, Furnitur, vakum lan produk dhuwur-mburi liyane disegel.

Bahan: 100% PP + silikon
Werna: Grey, ireng, kuning, biru, putih etc.
Fungsi: dustproof, anti banyu, windproof lan kedap swara, anti tabrakan
Cathetan: Dhuwur kalebu dhuwur dhasar.Dhuwur dhasar 0.6 ~ 0.8mm

Packing & Pengiriman

Rincian Kemasan: Pengemasan nganggo karton kertas, roller packing nganggo kantong plastik, banjur dilebokake ing karton
4 gulungan / karton, 250 meter / muter
Pelabuhan: SHENZHEN SHANGHAI GUANGZHOU

Paket tunggal ukuran: 54*28*42 cm

Bobot reged tunggal: 5-8kg
 bank foto (9)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • bank foto (3) bank foto (4)

    bank foto (2)

    We are proffecinal Produsèn saka lawang lan jendhela weather Strip, kita bisa nyedhiyani rega paling apik lan kualitas apik, kita duwe papat pabrik bisa ngirim ing wektu

    bank foto (1)bank foto (32)

    layanan kita

    1.Sampel gratis.

    2. Konsultasi online.

    Sawise-sales:

    1. Instruksi instalasi.

    2. The gesang beting saka non silicified weather Strip punika 1-3 taun tanpa unpacking lan 1 taun sawise unpacking;

    Urip beting saka silicified weather strip punika 3-5 taun tanpa unpacking lan 2 taun sawise unpacking.

    3. Pitakonan sampeyan bakal dijawab ing 2 jam.

    Rincian Kemasan: Pengemasan nganggo karton kertas, roller packing nganggo kantong plastik, banjur dilebokake ing karton
    4 gulungan / karton, 250 meter / muter
    Pelabuhan: SHENZHEN SHANGHAI GUANGZHOU

    Paket tunggal ukuran: 54*28*42 cm

    Bobot reged tunggal: 5-8kg
     bank foto (9)

    P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
    A: Kita minangka pabrik.
    Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
    A: Umumé iku 5-10 dina yen barang ing Simpenan.utawa iku 15-20 dina yen barang ora ing Simpenan, iku miturut jumlahe.

    P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto?iku gratis utawa ekstra?
    A: Ya, iku gratis.

    Q: Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas?

    A: Tim insinyur sing berpengalaman lan kontrol kualitas sing ketat.Yen sampeyan ketemu karo masalah kualitas,

    kita janji bakal ngganti barang utawa mbalekake dana sampeyan.Produk disetujoni dening SGS, ISO9001.

    P: Aku ora nemokake aku pengin, bisa OEM kanggo kula?Kepiye babagan jumlah pesenan minimal?

    A: Ya, kita produsen OEM profesional luwih saka 20 taun pengalaman, kita duwe kemampuan nedha bengi gedhe, nanging kita ora tau nolak pesenan cilik, MOQ bisa 5000 meter.