Jinis sirip (silikon lan anti banyu)

  • OMAH
  • PRODUK
  • Jinis sirip (silikon lan anti banyu)

Jinis sirip (silikon lan anti banyu)

Katrangan singkat:

Backing polypropylene padhet nglebokake luwih gampang, ngirit wektu lan nyuda sampah


Detail Produk

Informasi Perusahaan

Apa milih kita

layanan kita

Packing & Pengiriman

RFQ

Tag produk

1. Dobel, pliable, sirip penghalang ing rakitan terpadu kanthi tumpukan mandhiri, lan "direktur tumpukan" sing dibangun, nyedhiyakake segel sing apik banget kanthi gaya bukaan sing sithik lan gesekan sing sithik
2. Solid polypropylene backing sisipan luwih gampang, ngirit wektu lan ngurangi sampah
3. Dhuwur tumpukan lan jembar mburi tansah seragam amarga sistem manufaktur non-anyaman unik JYD
4. JYD Fin weatherseals duwe integritas struktural lan konsistensi sing njamin segel nyenyet lan alangi marang infiltrasi udhara lan banyu.
5. Ora ana kemungkinan tumpukan mati-tengah sing ngiket, pecah utawa mbentang ing ekstrusi
6. Welding ultrasonik unik JYD ngrakit sirip, serat lan backing menyang terpadu, rakitan terpadu sing ora bakal break loro nalika fabrikasi utawa nalika digunakake
7. Perlu luwih sirip utawa sirip sing luwih alus?Takon bab aku

Rincian Kemasan

100-200m ing siji muter, 4-8rolls saben karton, 370 karton ing siji 20ft wadhah, 750 karton ing siji 40ft wadhah
Detail Pangiriman: 10-18 dina sawise konfirmasi pesenan lan mbayar simpenan

FAQ

Q: Apa proses produksi sampeyan?
A: 1. Kaping pisanan, kanggo nenun;
2. Kapindho, kanggo lim lan pamisah pile weather ngudani;
3. Kanggo muter.We duwe mesin Rolling Semi otomatis.Luwih cepet;
4. kanggo mriksa kualitas.Sing kualitase ora apik bakal dibuwang lan sing kualitase apik bakal mlebu proses pengemasan
P: Apa masalah kualitas sing sampeyan alami sadurunge?Carane nambah lan ngatasi masalah iki?
A: Kita duwe pelanggan sing adol jendela lan lawang.Padha marang kita tumpukan weather ngudani angel kanggo masang menyang longkangan saka jendhela lan lawang.Sanajan dadi liwat, iku ora Gamelan nalika lawang lan jendhela sing di-push lan ditarik.We njupuk engineer kanggo mriksa langsung.Ditemokake manawa kapadhetan jalur cuaca tumpukan kita ora cocog kanggo dheweke.Dadi kita langsung nyetel Kapadhetan kanggo ngasilake conto kanggo wong-wong mau.Kanggo pelanggan kanggo ngatasi masalah banget.Wiwit kuwi, dheweke wis nggawe pesenan, lan kita duwe mesin sing mung ngasilake produke

Packing & Pengiriman

Rincian Kemasan: Pengemasan nganggo karton kertas, roller packing nganggo kantong plastik, banjur dilebokake ing karton
4 gulungan / karton, 250 meter / muter
Pelabuhan: SHENZHEN SHANGHAI GUANGZHOU

Paket tunggal ukuran: 54*28*42 cm

Bobot reged tunggal: 5-8kg
 bank foto (9)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • bank foto (3) bank foto (4)

    bank foto (2)

    We are proffecinal Produsèn saka lawang lan jendhela weather Strip, kita bisa nyedhiyani rega paling apik lan kualitas apik, kita duwe papat pabrik bisa ngirim ing wektu

    bank foto (1)bank foto (32)

    layanan kita

    1.Sampel gratis.

    2. Konsultasi online.

    Sawise-sales:

    1. Instruksi instalasi.

    2. The gesang beting saka non silicified weather Strip punika 1-3 taun tanpa unpacking lan 1 taun sawise unpacking;

    Urip beting saka silicified weather strip punika 3-5 taun tanpa unpacking lan 2 taun sawise unpacking.

    3. Pitakonan sampeyan bakal dijawab ing 2 jam.

    Rincian Kemasan: Pengemasan nganggo karton kertas, roller packing nganggo kantong plastik, banjur dilebokake ing karton
    4 gulungan / karton, 250 meter / muter
    Pelabuhan: SHENZHEN SHANGHAI GUANGZHOU

    Paket tunggal ukuran: 54*28*42 cm

    Bobot reged tunggal: 5-8kg
     bank foto (9)

    P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
    A: Kita minangka pabrik.
    Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
    A: Umumé iku 5-10 dina yen barang ing Simpenan.utawa iku 15-20 dina yen barang ora ing Simpenan, iku miturut jumlahe.

    P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto?iku gratis utawa ekstra?
    A: Ya, iku gratis.

    Q: Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas?

    A: Tim insinyur sing berpengalaman lan kontrol kualitas sing ketat.Yen sampeyan ketemu karo masalah kualitas,

    kita janji bakal ngganti barang utawa mbalekake dana sampeyan.Produk disetujoni dening SGS, ISO9001.

    P: Aku ora nemokake aku pengin, bisa OEM kanggo kula?Kepiye babagan jumlah pesenan minimal?

    A: Ya, kita produsen OEM profesional luwih saka 20 taun pengalaman, kita duwe kemampuan nedha bengi gedhe, nanging kita ora tau nolak pesenan cilik, MOQ bisa 5000 meter.