Profil Perusahaan

Nggawa anget lan tentrem ing donya

Profil Perusahaan

JYD bahan bangunan ltd iki diadegaké ing 2001 minangka perusahaan gedhe-ukuran spesialisasine ing R&D lan produksi lawang lan jendhela weatherstrips.Sajrone rong puluh taun kepungkur, kita terus nggawe inovasi lan ngenalake peralatan produksi sing maju.Liwat upaya tanpa wates lan dhukungan lan afirmasi sing kuat saka para pelanggan, perusahaan saiki wis berkembang dadi perusahaan manufaktur sing nggabungake weatherstrips kelas dhuwur, menengah lan rendah menyang industri lan perdagangan.

Ing taun 2002, kasil diadegaké RunDe account weather ngudani pabrik

Ing April 2003, kanggo nanggepi telpon pemerintah, pindhah menyang zona industri desa sepur, kutha Dafeng, Distrik Xindu, Chengdu., Sichuan

Ing taun 2005, cabang Xi'an resmi dilebokake ing produksi

Ing 2007, Saka 2005 kanggo 2007, kasil dikuwasani pasar kidul-kulon

Ing Maret 2008, kabeh tanduran meh ilang amarga geni, lan lindhu Wenchuan ing Mei.Pabrik kabeh kanthi konsentris dibangun maneh pabrik anyar ing situs asli mung rong sasi.Ing pungkasan taun, target kanggo kabeh taun ngluwihi.

Saka 2009 kanggo 2012, Pabrik rampung upgrade technical ing pisanan.sales Annual ngluwihi 10 yuta kanggo patang taun consecutive, lan ing 2012 iku ngluwihi goal saka 20 yuta.

Ing 2014, pabrik mutusaké kanggo mbangun merek dhuwur-mburi anyar lan dibukak "Jia Shida" dhuwur-mburi lawang lan jendhela ngudani cuaca.

Ing 2017, pabrik 2ndnganyarke teknologi lan ngenalake peralatan semi-otomatis kanggo ningkatake efisiensi produksi lan ngasilake.Ing wektu sing padha, ing lingkungan umum saka kabeh downturn industri, munggah marang gaya lan ngluwihi target.

Ing 2019, 3rdupgrade technical bakal digawa metu, lan peralatan automation bakal kebak ngenalaken.Ing separo kapindho taun, kita ngadegake perusahaan perdagangan manca anyar, JYD bahan bangunan ltd, lan miwiti bisnis perdagangan manca ing kerjasama karo Alibaba.

Ing 2020, langkah pisanan bisnis perdagangan manca saka nol nganti soko wis diwujudake, sing uga menehi tandha wiwitan transformasi pabrik saka perdagangan domestik murni menyang operasi perdagangan domestik lan manca, lan uga transformasi saka pabrik dadi industri lan perdagangan terpadu .

Perusahaan kita utamane mrodhuksi weatherstrips berkualitas tinggi kanggo lawang lan jendhela paduan aluminium lan lawang lan jendhela baja plastik.Kajaba kanggo weatherstrips biasa.Perusahaan kita uga riset lan ngasilake macem-macem weatherstrips paten.Wis pirang-pirang taun, kita nganggep kualitas produk minangka urip perusahaan, lan tindakake kabijakan kualitas tanggung jawab kanggo saben pelanggan, saben proses, lan saben produk kanggo mesthekake yen produk perusahaan bisa diwenehake marang para pelanggan kanthi kualitas sing paling apik.Ing wektu sing padha, perusahaan wis netepi kapercayan bisnis "kualitas iku urip, wektu iku reputasi, lan rega iku daya saing", lan nampani pelanggan saka sak ndonya kanggo rembugan bisnis ing sembarang wektu.Perusahaan kanthi sepenuh ati bakal menehi sampeyan layanan solusi siji-mandeg sing paling apik!