crita merek

Nggawa anget lan tentrem ing donya

Sajrone 20 taun, kita tansah ngeyel kanggo nindakake proyek apik ing "jiayueda".

Crita jiayueda kudu diwiwiti 20 taun kepungkur.

Ing wiwitan abad kaping 21, kanthi aksesi China menyang organisasi perdagangan donya, China mboko sithik mbukak dalan perdagangan manca.Arep menyang Nanyang lan melu ekonomi lan perdagangan dadi upsurge saka kaping.Ing wektu kasebut, kanthi cepet reformasi lan mbukak, wong tuwa kasebut mlebu perusahaan sing didanai Taiwan lan manca lan nindakake pakaryan teknis sing angel lan bola-bali saben dina.Ing wektu sing padha, dheweke nemokake manawa produk sealing sing diadopsi ing China luwih gumantung saka impor.Produk sealing sing diimpor iki duwe biaya transportasi sing dhuwur, angel banget kanggo karusakan lan sawise adol, lan biaya rega sing gedhe banget.Tegese yen China pengin nggunakake produk kasebut, wong kudu tuku kanthi rega sing dhuwur.Mula wong tuwa banjur mikir, kenapa wong Tionghoa ora bisa nggawe produk dhewe?Ayo wong mbuwang setengah dhuwit kanggo nikmati produk sing luwih apik, gunakake kanthi gampang, luwih murah lan luwih aman!Dadi kita miwiti crita jiayueda, miwiti nggawe produk sealing China dhewe, lan pengin nggawe merek duweke wong Tionghoa.

Wiwitane taun 2001. Wektu iku mung ana wong lima utawa enem, dudu perusahaan, nanging luwih kaya bengkel kulawarga.Nanging kita kerja keras kanggo nggawe karir.Ing wiwitan, kita jenenge pabrik produk plastik Chengdu Runde.Kanggo milih situs, kita lelungan kabeh kutha ing Southwest China, lan pungkasanipun milih Chengdu, gateway ekonomi ing Southwest China.Muga-muga kita bisa berkembang bebarengan kanthi nggunakake angin.Alamat pabrik lawas yaiku Jalan Hongshan, Distrik Jinniu, Chengdu.Iku wis ora Gamelan saka ngeruk.Iku umum kanggo kita kanggo berkembang pelanggan sethitik lan nutup lawang, nanging kita ora wedi.Kita tansah pitados bilih anggere kita kerja keras, kita bakal bisa nggayuh.Ing wektu sing padha, kita uga nyadari yen kita pengin wong-wong pracaya sampeyan, kualitas produk kudu ngliwati adat, supaya kita mbayar manungsa waé liyane kanggo produksi technical.Nanging ing wektu kasebut, teknologi inti ora ana ing tangan kita, mula kita mbuwang akeh dhuwit kanggo nyewa konsultan teknis saka perusahaan sing didanai Taiwan.Piwulang teknis bimbingan durung nate bisa mbentuk sistem teknis sing standar.Kita mung bisa sinau maneh lan maneh, njelajah ing eksperimen, lan ngatasi macem-macem kesulitan teknis ing produksi kanthi ngandelake kerjasama karo pemasok hulu.Kita ngerti pentinge teknologi inti kanggo pangembangan perusahaan lan kualitas kasebut minangka dhasar kanggo kaslametan produk.Cara nggawe produk sing disegel kanthi kualitas terjamin lan rega terjangkau minangka masalah sing kita wedi yen ora digatekake.

Rong taun sabanjure, ing taun 2003, kita duwe tabungan pisanan.Kanthi dhuwit iki, kita ngembangake produksi lan mindhah situs tanduran saka Jalan Hongshan, Distrik Jinniu menyang grup 1, Desa Railway, Kutha Dafeng, Distrik Xindu.Delengen kreta sing kebak nyopir menyang kadohan, aku ngerti yen ora ketompo carane pait mangsa, iku uga kebak pangarep-arep.Pundhak kita nindakake amanah saka wong tuwa lan pangarep-arep kanggo rebirth produk Cina.Kita mesthi percaya yen kita pengin berkembang kanthi apik, kita kudu njamin teknologi.Kanthi sinau teknologi khusus kanthi jero, terus-terusan njelajah lan ngluncurake produk anyar, kita wis ganti saka bengkel kulawarga dadi perusahaan cilik ing proses pangembangan kanthi cepet, lan nggawe lompatan gedhe ing pembangunan.

NNE

Kanggo nglindhungi teknologi inti, nyepetake upgrade lan transformasi produk, lan ngluncurake produk sealing sing luwih apik lan berkualitas.Ing taun 2006, kita wiwit menehi perhatian marang merek kasebut lan ndhaptar "Shuwang, Jiashida, Longlida, lidega" lan merek liyane sadurunge lan sawise, ngarep-arep bisa nglindhungi produk kita.Kanthi ekspansi produksi lan produk bermutu, wis menangake ati para pelanggan ing China Kidul-Kulon.Ing 2008, kita wis dadi pimpinan ing sealing produk ing Southwest China, karo sales taunan lan output taunan peringkat pisanan ing industri padha ing Southwest China.Dipercaya banget dening perusahaan lan wong.

Ora ana sailing kosong ing dalan maju.Ing April 2008, amarga nglirwakake manajemen lan operasi sing ora bener, papan sirkuit kasebut short circuited lan kejiret geni, nyetel bengkel lan gudang bahan baku ing geni, kang meh boroske taun efforts.Ing pukulan abot iki, kita ngerti yen masalah sing ana ing manajemen ora cukup lan sinau saka rasa sakit.Pabrik kabeh kerja keras kanggo nerusake produksi.Kanthi bantuan saka supplier utama, supplier materi lan pelanggan, njupuk kurang saka 30 dina saka kobong kanggo nerusake produksi.Ing jotosan abot iki, upgrade lan transformasi kapasitas teknologi liyane rampung.

Swara 20 taun kepungkur, kita wis ganti, adaptasi lan berjuang karo lingkungan umum pasar domestik.Kanthi gelombang globalisasi ekonomi, ayo gabung karo rantai pasokan global.Ing 2015, kita rubah menyang produk dhuwur-mburi lan mundhak munggah nganyarke lan transformasi teknologi.Ing 2018, ngarahake ing pasar internasional lan aktif melu perdagangan ekspor manca, "jiayueda" diekspor menyang 12 negara kayata Maroko, Filipina, Oman, Amerika Serikat, Australia, Nigeria, Afrika Kidul, India, Pakistan, Rusia, Ukraina lan Korea Selatan, nyadari dalan saka dodolan domestik menyang perdagangan manca.

NW2

Kanggo 20 taun, kita tansah netepi tujuan asli jaminan kualitas lan rega terjangkau.Dadi produk lan perusahaan sing apik sing bisa dipercaya lan dipercaya wong Tionghoa.Inovasi teknologi, pengulangan produk, nyepetake peningkatan perusahaan, lan dadi pimpinan produk penyegelan China.Iku wis dadi pisanan ing volume dodolan lan output industri sealing ing Southwest China.Iku ngenggoni 60% pasar Chengdu, 90% pasar Lhasa, 60% pasar Chongqing, 40% pasar Guiyang, 40% pasar Kunming lan 40% pasar Xi'an.Pabrik Umum Chengdu ngembangake produksi lan mbukak cabang ing Kunming lan Xi'an.Ing Southwest China, jiayueda merek sealing ndhuwur wis dadi jeneng kluwarga!

Kita duwe akeh gelar lan wis sukses dadi direktur industri lawang lan jendhela China, direktur Asosiasi lawang lan jendela Sichuan, direktur Asosiasi lawang lan jendela Shaanxi lan direktur Asosiasi lawang lan jendela Yunnan.Iki crita saka langkah metu langkah dening langkah.Ing proses kerjasama, kita duwe kerjasama jangka panjang karo grup taman negara, Grup Vanke lan grup Longhu, kalebu Blu ray lokal sing kondhang, Xiongfei lan China Railway Erju.Dhukungan kasebut minangka tenaga penggerak perjuangan kita.Muga-muga bisa nggawa produk sing apik banget digawe ing China menyang ewu rumah tangga ing saindenging jagad, supaya jagad bisa ndeleng manawa kualitas produk sealing digawe ing China dijamin lan regane luwih murah!

NW3

20 taun pacoban lan rekasa, 20 taun ora lali karo ati sing asli!Dhawuhe wong tuwa mau keprungu ing kupinge.Kita tansah netepi tujuan asli kanggo nggawe produk, lan dadi perusahaan Cina sing njamin wong, nambah bangsa lan kesengsem donya.Sawise 20 taun eksplorasi lan Gagal langkah dening langkah, kita wis dadi perusahaan liyane ditemtokake;Njelajah optimasi produk ing langkah-demi-langkah transformasi lan nganyarke uga ngasah maneh lan maneh kanggo nggawe merek kita ngadeg ing sisih wétan donya.Kita tansah elinga misi lan tujuan wirausaha, maju ing eksplorasi bertahap, ngembangake teknologi kanthi jero kanggo maju, lan nggawe Jiashida dadi pimpinan ing industri sealing lawang lan jendela China ing dalan inovasi sing terus-terusan!