5*9mm lurus tipe abu-abu sikat sealing strips

  • OMAH
  • PRODUK
  • 5*9mm lurus tipe abu-abu sikat sealing strips

5*9mm lurus tipe abu-abu sikat sealing strips

Katrangan singkat:

JYD duwe spesialisasi ing manufaktur jalur cuaca tumpukan sajrone 20 taun.Pangiriman cepet saka 4 pabrik ing saindenging negoro


Detail Produk

Informasi Perusahaan

Apa milih kita

layanan kita

Packing & Pengiriman

RFQ

Tag produk

Deskripsi produksi

Strip sing digawe saka wol.Ing proses pemintalan wol, serat wol kudu diolah dadi ndhuwur sadurunge bisa dipintal dadi wol.Sawisé wulu sing wis dikumbah disisir dadi irisan-irisan, didadèkaké pucuk sing disisir sawisé disisir lan proses nyiapake lan rampung sadurungé lan sawisé nyisir, banjur dipintal dadi benang, yaiku kanggo pemintalan wol sing disisir.Proses iki kalebu carding, slitting, combing, slitting lan re ngumbah, slitting, roving, Spinning lan pangolahan liyane.Utamane dipérang dadi rong tahap: nggawe sliver lan spinning.

Fitur

1. Waterproof, insulasi swara, dustproof, antifreeze, anget, dustproof, serangga bukti, anti-nyolong, sealing lan hemat energi

2.Sifat utama produk kasebut yaiku non-beracun, perlindungan lingkungan, tahan tuwa, tahan suhu dhuwur lan kinerja stabil.Bisa njaga kinerja apik ing mangsa panas lan mangsa.

Spesifikasi

jeneng lurus cuaca strip
Ukuran ambane dhasar: 4mm, dhuwur: 6mm (kalebu dhuwur dhasar), disesuaikan
Bahan 100% PP benang
warna Putih, Abu-abu, Ireng, Coklat, lsp, disesuaikan
Fungsi anti-bledug, anti-serangga, banyu-bukti, noise tahan, angin-bukti
Aplikasi jendela lan lawang aluminium, jendela lan lawang baja plastik, lawang lan jendela kaca
MOQ 5000 meter
Sampel kasedhiya

Deskripsi Produk

fds
13a
ADD-3

Aplikasi

Utamane digunakake kanggo lawang lan jendhela baja plastik, lawang lan jendhela paduan aluminium, lawang lan jendhela kayu lan lawang lan jendhela hiasan arsitektur liyane.

sikat

Pelanggan koperasi

合作客户1

FAQ

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A: Kita minangka pabrik.

Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
A: Umumé iku 5-10 dina yen barang ing Simpenan.utawa iku 15-20 dina yen barang ora ing Simpenan, iku miturut jumlahe.

P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto?iku gratis utawa ekstra?
A: Ya, iku gratis.

Q: Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas?
A: Tim insinyur sing berpengalaman lan kontrol kualitas sing ketat.Yen sampeyan nemoni masalah kualitas, kita janji bakal ngganti barang utawa ngasilake dana.Produk disetujoni dening SGS, ISO9001.

P: Aku ora nemokake aku pengin, bisa OEM kanggo kula?Kepiye babagan jumlah pesenan minimal?
A: Ya, kita produsen OEM profesional luwih saka 20 taun pengalaman, kita duwe kemampuan nedha bengi gedhe, nanging kita ora tau nolak pesenan cilik, MOQ bisa 5000 meter.

Packing & Pengiriman

Rincian Kemasan: Pengemasan nganggo karton kertas, roller packing nganggo kantong plastik, banjur dilebokake ing karton
4 gulungan / karton, 250 meter / muter
Pelabuhan: SHENZHEN SHANGHAI GUANGZHOU

Paket tunggal ukuran: 54*28*42 cm

Bobot reged tunggal: 5-8kg
 bank foto (9)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • bank foto (3) bank foto (4)

    bank foto (2)

    We are proffecinal Produsèn saka lawang lan jendhela weather Strip, kita bisa nyedhiyani rega paling apik lan kualitas apik, kita duwe papat pabrik bisa ngirim ing wektu

    bank foto (1)bank foto (32)

    layanan kita

    1.Sampel gratis.

    2. Konsultasi online.

    Sawise-sales:

    1. Instruksi instalasi.

    2. The gesang beting saka non silicified weather Strip punika 1-3 taun tanpa unpacking lan 1 taun sawise unpacking;

    Urip beting saka silicified weather strip punika 3-5 taun tanpa unpacking lan 2 taun sawise unpacking.

    3. Pitakonan sampeyan bakal dijawab ing 2 jam.

    Rincian Kemasan: Pengemasan nganggo karton kertas, roller packing nganggo kantong plastik, banjur dilebokake ing karton
    4 gulungan / karton, 250 meter / muter
    Pelabuhan: SHENZHEN SHANGHAI GUANGZHOU

    Paket tunggal ukuran: 54*28*42 cm

    Bobot reged tunggal: 5-8kg
     bank foto (9)

    P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
    A: Kita minangka pabrik.
    Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
    A: Umumé iku 5-10 dina yen barang ing Simpenan.utawa iku 15-20 dina yen barang ora ing Simpenan, iku miturut jumlahe.

    P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto?iku gratis utawa ekstra?
    A: Ya, iku gratis.

    Q: Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas?

    A: Tim insinyur sing berpengalaman lan kontrol kualitas sing ketat.Yen sampeyan ketemu karo masalah kualitas,

    kita janji bakal ngganti barang utawa mbalekake dana sampeyan.Produk disetujoni dening SGS, ISO9001.

    P: Aku ora nemokake aku pengin, bisa OEM kanggo kula?Kepiye babagan jumlah pesenan minimal?

    A: Ya, kita produsen OEM profesional luwih saka 20 taun pengalaman, kita duwe kemampuan nedha bengi gedhe, nanging kita ora tau nolak pesenan cilik, MOQ bisa 5000 meter.