5*20mm tumpukan weatherstripping

  • OMAH
  • PRODUK
  • 5*20mm tumpukan weatherstripping

5*20mm tumpukan weatherstripping

Katrangan singkat:

Digunakake ing wilayah sing adhem

JYD duwe spesialisasi ing manufaktur jalur cuaca tumpukan sajrone 20 taun.Sawise telung owah-owahan teknologi, teknologi dadi luwih diwasa.


Detail Produk

Informasi Perusahaan

Apa milih kita

layanan kita

Packing & Pengiriman

RFQ

Tag produk

Rincian cepet

Bagian instalasi saka Strip wool umume ing jendhela ngusapake (lawang) penggemar, tembok lingkungan penggemar pigura utawa jembatan sealing (pemblokiran angin) kanggo nambah sealing antarane pigura lan penggemar.Spesifikasi saka wool minangka faktor penting kanggo mengaruhi lawang geser lan jendhela lan sesak banyu, lan uga faktor penting kanggo mengaruhi gaya ngalih saka lawang lan jendhela.Ukuran wool gedhe banget utawa wool vertikal dhuwur banget, sing ora mung nggawe perakitan angel, nanging uga nambah resistensi gerakan lawang lan jendhela, utamane resistensi awal nalika mbukak lan resistensi pungkasan posisi pungkasan nalika nutup.Ukurane cilik banget, utawa dhuwure strip wool vertikal ora cukup, sing gampang metu saka alur, sing nyuda kinerja sealing lawang lan jendhela.

Jembaré dhasar: 5/6/7mm

Dhuwur tumpukan: 15/18/20mm

Rambute dawa lan kandel.Bisa tahan suhu sing kurang.Cocog kanggo wilayah sing adhem

Merk: JYD

Jembaré dhasar: 4.8 / 5.8 / 6.8mm

Dhuwur dhasar: 0.6 ~ 0.8mm

Dhuwur tumpukan: 15/18/20mm (kalebu dhuwur dhasar)

Werna: Grey, Dark grey, ireng

weatherstripping
weatherstripping2

Aplikasi

sikat

Utamane digunakake kanggo lawang lan jendhela baja plastik, lawang lan jendhela paduan aluminium, lawang lan jendhela kayu lan lawang lan jendhela hiasan arsitektur liyane.

Kerjasama pelanggan

合作客户

FAQ

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita minangka pabrik.

Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?

A: Umumé iku 5-10 dina yen barang ing Simpenan.utawa iku 15-20 dina yen barang ora ing Simpenan, iku miturut jumlahe.

P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto?iku gratis utawa ekstra?

A: Ya, iku gratis.

Q: Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas?

A: Tim insinyur sing berpengalaman lan kontrol kualitas sing ketat.Yen sampeyan ketemu karo masalah kualitas,

kita janji bakal ngganti barang utawa mbalekake dana sampeyan.Produk disetujoni dening SGS, ISO9001.

P: Aku ora nemokake aku pengin, bisa OEM kanggo kula?Kepiye babagan jumlah pesenan minimal?

A: Ya, kita produsen OEM profesional luwih saka 20 taun pengalaman, kita duwe kemampuan nedha bengi gedhe, nanging kita ora tau nolak pesenan cilik, MOQ bisa 5000 meter.

Packing & Pengiriman

Rincian Kemasan: Pengemasan nganggo karton kertas, roller packing nganggo kantong plastik, banjur dilebokake ing karton
4 gulungan / karton, 250 meter / muter
Pelabuhan: SHENZHEN SHANGHAI GUANGZHOU

Paket tunggal ukuran: 54*28*42 cm

Bobot reged tunggal: 5-8kg
 bank foto (9)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • bank foto (3) bank foto (4)

    bank foto (2)

    We are proffecinal Produsèn saka lawang lan jendhela weather Strip, kita bisa nyedhiyani rega paling apik lan kualitas apik, kita duwe papat pabrik bisa ngirim ing wektu

    bank foto (1)bank foto (32)

    layanan kita

    1.Sampel gratis.

    2. Konsultasi online.

    Sawise-sales:

    1. Instruksi instalasi.

    2. The gesang beting saka non silicified weather Strip punika 1-3 taun tanpa unpacking lan 1 taun sawise unpacking;

    Urip beting saka silicified weather strip punika 3-5 taun tanpa unpacking lan 2 taun sawise unpacking.

    3. Pitakonan sampeyan bakal dijawab ing 2 jam.

    Rincian Kemasan: Pengemasan nganggo karton kertas, roller packing nganggo kantong plastik, banjur dilebokake ing karton
    4 gulungan / karton, 250 meter / muter
    Pelabuhan: SHENZHEN SHANGHAI GUANGZHOU

    Paket tunggal ukuran: 54*28*42 cm

    Bobot reged tunggal: 5-8kg
     bank foto (9)

    P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
    A: Kita minangka pabrik.
    Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
    A: Umumé iku 5-10 dina yen barang ing Simpenan.utawa iku 15-20 dina yen barang ora ing Simpenan, iku miturut jumlahe.

    P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto?iku gratis utawa ekstra?
    A: Ya, iku gratis.

    Q: Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas?

    A: Tim insinyur sing berpengalaman lan kontrol kualitas sing ketat.Yen sampeyan ketemu karo masalah kualitas,

    kita janji bakal ngganti barang utawa mbalekake dana sampeyan.Produk disetujoni dening SGS, ISO9001.

    P: Aku ora nemokake aku pengin, bisa OEM kanggo kula?Kepiye babagan jumlah pesenan minimal?

    A: Ya, kita produsen OEM profesional luwih saka 20 taun pengalaman, kita duwe kemampuan nedha bengi gedhe, nanging kita ora tau nolak pesenan cilik, MOQ bisa 5000 meter.