• Superior 100% PP Bahan Baku lan ijo, garansi 1 taun, lan umur layanan paling dawa bisa nganti 10 taun.Superior 100% PP Bahan Baku lan ijo, garansi 1 taun, lan umur layanan paling dawa bisa nganti 10 taun.

    Kualitas dhuwur

    Superior 100% PP Bahan Baku lan ijo, garansi 1 taun, lan umur layanan paling dawa bisa nganti 10 taun.
  • Nduwe 4 pabrik, 24 jalur produksi lengkap lan 78 buruh produksi profesional, rata-rata output saben dina sealing tekan 500.000 meter.Nduwe 4 pabrik, 24 jalur produksi lengkap lan 78 buruh produksi profesional, rata-rata output saben dina sealing tekan 500.000 meter.

    Produksi dhuwur

    Nduwe 4 pabrik, 24 jalur produksi lengkap lan 78 buruh produksi profesional, rata-rata output saben dina sealing tekan 500.000 meter.
  • Pabrik papat, luwih milih pabrik kanthi pesenan paling sithik.Siji pabrik ora cukup?Telung pabrik liyane kabeh kerja sama karo produksi.Pabrik papat, luwih milih pabrik kanthi pesenan paling sithik.Siji pabrik ora cukup?Telung pabrik liyane kabeh kerja sama karo produksi.

    wektu pangiriman stabil

    Pabrik papat, luwih milih pabrik kanthi pesenan paling sithik.Siji pabrik ora cukup?Telung pabrik liyane kabeh kerja sama karo produksi.
  • We duwe banget dipercaya lan pangerten saka produk lan tim posisi pasar, kang bisa nyedhiyani pelanggan karo solusi kanggo cepet manggoni pasar.We duwe banget dipercaya lan pangerten saka produk lan tim posisi pasar, kang bisa nyedhiyani pelanggan karo solusi kanggo cepet manggoni pasar.

    Tim profesional

    We duwe banget dipercaya lan pangerten saka produk lan tim posisi pasar, kang bisa nyedhiyani pelanggan karo solusi kanggo cepet manggoni pasar.

Babagan awake dhewe

Perusahaan saiki wis berkembang dadi perusahaan manufaktur sing nggabungake weatherstrips kelas dhuwur, menengah lan rendah menyang industri lan perdagangan.

JYD bahan bangunan ltd iki diadegaké ing 2001 minangka perusahaan gedhe-ukuran spesialisasine ing R&D lan produksi lawang lan jendhela weatherstrips.Sajrone rong puluh taun kepungkur, kita terus nggawe inovasi lan ngenalake peralatan produksi sing maju.Liwat upaya tanpa wates lan dhukungan lan afirmasi sing kuat saka para pelanggan, perusahaan saiki wis berkembang dadi perusahaan manufaktur sing nggabungake weatherstrips kelas dhuwur, menengah lan rendah menyang industri lan perdagangan.

Produk Unggulan

JYD bahan bangunan ltd iki diadegaké ing 2001 minangka perusahaan gedhe-ukuran spesialisasine ing R&D lan produksi lawang lan jendhela weatherstrips.

Aplikasi

Kualitas minangka urip, wektu minangka reputasi, lan rega minangka daya saing